'"Вежа Ведмежа"'

  у розділі Життєпис 

PhotoЦієї суботи, був у готельному комплексі "Вежа Ведмежа", що поряд з комплексом "Захар Беркут".

Готель - 4-х поверховий будинок, стилізований під старовину: суміш каменю, дерева і історії. Всюди мальовані картини, лицарі в латах, старі скрині, світильники як смолоскипи, тунелі-переходи між залами, дерев'яні столи з кріслами-тронами... Все дуже якісно і гарно зроблено.

Працівниці готелю вбрані в старовинний одяг (більш нагадує польські чи німецькі жіночі, селянські, плаття), а  відвідувачі, й самі, можуть вбиратись в костюми п'ятсотлітнього стилю чи плаття середньовічних дам, щоб повністю поринути в ті часи. Я не буду сперечатись про історичну достовірність усіх деталей, але століття більше, століття менше - хіба це когось тривожить  :)?

Така стилістика, тим не менше, не заважала акуратно сумістити все з сучасним сервісом (басейн, сауна, шкіряні меблі, більярдна, конференц-зали, величезні телевізори в місцях де це пасує). Ще раз повторюсь за якість - я вже дуже давно не бачив такої уваги до кожної дрібниці і настільки якісного оздоблення. Всі ті трьох-, чотирьох- "зіркові" готелі які є в Стрию чи в Моршині (що я бачив) - як стайня, в порівнянні з цим.

Ціна номеру починається, якщо не помиляюсь з 470 гривень, що за це отримується - дивісться самі, на їх веб-сторінці. Але я вже давно не бачив так вдало продуманого інтер'єру і "якості" оформлення.

Ми були там лише протягом дня, але я б з задоволенням пожив в такому готелі хоч трохи  ;). Комі цікаво - дивіться фото звідти:

Джерело: Вежа Ведмежа

Веб-сторінка комплексу (+інтерактивна подорож): http://vv-hotel.com


Коментарі